Creative Communities

Ik geloof in omdenken en in creativiteit. Ik neem mezelf altijd voor om anders naar dingen te kijken. Met aandacht. En vanzelf ga ik er dan ook anders over nadenken. Waardoor ik anders ga doen. Creativiteit begint bij anders naar dingen kijken. En het mooiste is om dit samen met anderen te doen.

Daarom heb ik samen met andere creatieve denkers de sociale coƶperatie Creative Communities opgericht. Waar leren en ontwikkelen centraal staat. Waar we samen het toegevoegd ambacht van community werken ontwikkelen. In een leergang en minor, samen met de NHL Stenden. Waar we bouwen aan een community van gelijkgestemd creatieve denkers. Door samen werkateliers te geven over onderwerpen als community werk, buurtondernemerschap en buurtgericht ontwerp. En door samen thema’s door te spitten als sociale verandering, vernieuwing lokale democratie, de omgevingswet, betekenisvolle economie, creatieve buurtaanpak, energietransitie.

Binnenkort komt onze nieuwe website online.